You are here

Team

Bij Ergotherapie Mol werken de volgende ergotherapeuten:

- Richard Mol 
- Lisa Hage
- Anouk Vogelaar

Richard Mol is in 2008 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Na eerst 3 jaar bij een paramedische praktijk in loondienst gewerkt te hebben, heeft hij in 2011 de stap genomen om een eigen praktijk te starten in Roosendaal. In 2015 is deze praktijk uitgebreid met een vestiging in Steenbergen. Richard heeft in de afgelopen jaren werkervaring opgedaan als o.a. extern adviseur van een hulpmiddelen leverancier, als Wmo consulent voor verschillende gemeenten en in de eerstelijns zorg als ergotherapeut.

Lisa Hage is in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heeft in de afgelopen jaren ervaring opgedaan met voornamelijk kinderen. Lisa vindt het geweldig om met kinderen te werken. Lisa heeft voornamelijk in de eerstelijns zorg gewerkt en heeft zodoende ook ervaring met volwassenen en ouderen. Momenteel is ze zich steeds verder aan het specialiseren in het behandelen van kinderen. 

Anouk Vogelaar is in 2018 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Nadat ze haar eindstage bij Ergotherapie Mol positief had afgerond is ze na het behalen van haar diploma direct bij ons aan het werk gegaan. Anouk behandelt voornamelijk volwassenen en ouderen.

Alle ergotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.