Fysiotherapie en specialisatie

Fysiotherapie  is direct toegankelijk voor screening  en aanvullend beleid.  Dit betekent dat een verwijzing van een huisarts of specialist niet noodzakelijk is. Bij aanmelding  wordt met u een afspraak gemaakt voor een screenings-gesprek. Na dat gesprek  wordt met u besproken of uw klacht in aanmerking komt voor behandeling door een fysiotherapeut of dat een bezoek aan de huisarts gewenst is. Indien u in aanmerking komt voor fysiotherapie zal er door een gesprek en onderzoek een inventarisatie van uw klacht plaatsvinden en de invloed daarvan op uw functioneren.  De bevindingen worden vervolgens met u besproken, waarbij wij u tevens vertellen wat u van ons kan en mag verwachten, maar ook wat wij van u verwachten om snel weer goed te kunnen functioneren en het  tijdspad dat hiermee gemoeid zal zijn.  Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten van het bewegingsapparaat. Een fysiotherapeutische behandeling kan bestaan uit een massage en/of een actieve oefentherapie.

Naast algemene fysiotherapie is er in onze praktijk ook sportrevalidatie.  Door een specifieke benadering van sportblessures volgens de meest recente ontwikkelingen is een optimale behandeling van sporters mogelijk. Dit geldt zowel voor de recreatieve sporter als voor de topsporter. Het doel van de behandeling is niet alleen het genezen van de blessure, maar ook het begeleiden en adviseren van de sporter, zodat snelle en verantwoorde sporthervatting mogelijk is. De adviezen zien onder meer op trainingsopbouw, trainingsbegeleiding, blessurepreventie etcetera.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
Afspraak buiten openingstijden mogelijk

Gratis en ruime parkeergelegenheid

Paramove Paramedische Diensten  |  Tolbergcentrum 55  |  4708GB Roosendaal  |  0165-391026  |  Ontwikkeld door Wendy Venema – Creative Business Coaching

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.