Team

Bij Ergotherapie Mol werken de volgende ergotherapeuten:

– Richard Mol 
– Lisa Hage
– Tessa Arts
– Nina Pover

Richard Mol is in 2008 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Na eerst 3 jaar bij een paramedische praktijk in loondienst gewerkt te hebben, heeft hij in 2011 de stap genomen om een eigen praktijk te starten in Roosendaal. Richard heeft in de afgelopen jaren werkervaring opgedaan als o.a. extern adviseur van een hulpmiddelen leverancier, als Wmo consulent voor verschillende gemeenten en in de eerstelijns zorg als ergotherapeut.

Lisa Hage is in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heeft in de afgelopen jaren ervaring opgedaan met voornamelijk kinderen. Lisa vindt het geweldig om met kinderen te werken. Lisa heeft voornamelijk in de eerstelijns zorg gewerkt en heeft zodoende ook ervaring met volwassenen en ouderen. Momenteel is ze zich steeds verder aan het specialiseren in het behandelen van kinderen. 

Tessa Arts is in 2018 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Daarvoor heeft Tessa haar master psychologie behaald. Omdat haar hart uitging naar praktische zorg voor clienten, begon Tessa in 2014 aan de opleiding ergotherapie. Inmiddels heeft Tessa als ergotherapeut reeds werkervaring opgedaan in geriatrische revalidatiezorg, eerstelijn en verpleeghuiszorg. 

Nina Pover is ook in 2018 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Ze heeft de opleiding ergotherapie in 4 jaar afgerond. Na het behalen van haar diploma is ze een paar maanden naar het buitenland gegaan. Tijdens haar stages heeft Nina ervaring opgedaan in de eerste lijns zorg en intramurale zorg. Deze ervaring gaat ze nu verder uitbreiden. 

Alle ergotherapeuten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
Afspraak buiten openingstijden mogelijk

Gratis en ruime parkeergelegenheid

Paramove Paramedische Diensten  |  Tolbergcentrum 55  |  4708GB Roosendaal  |  0165-391026  |  Ontwikkeld door Wendy Venema – Creative Business Coaching

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.