Samenwerkingsverband Ergotherapie West Brabant

   

Ergotherapie West Brabant is een samenwerkingsverband van vier vrijgevestigde ergotherapiepraktijken in West Brabant.

  • Ergotherapie West Brabant streeft naar: Het profileren van ergotherapie in de eerstelijns gezondheidszorg in de regio West Brabant;
  • Het geven van bekendheid aan de kracht van ergotherapie in de eerste lijn;
  • Het geven van bekendheid aan de beschikbaarheid van ergotherapie in de eerste lijn;
  • Het verbeteren van de kwaliteit van ergotherapie in de eerste lijn door het onderling uitwisselen van aanwezige specialismen.


Aangesloten praktijken:

Ergotherapiepraktijk Mol is een eerstelijns praktijk voor ouderen, volwassenen en kinderen in Roosendaal, Steenbergen, Made, Tholen. Wij werken hulpvraaggericht, zijn laagdrempelig en flexibel.

Wij zijn gespecialiseerd in ergotherapie en COPD, ergotherapie en Dementie, woningaanpassingen, scootmobieltrainingen, behandelen van kinderen met schrijfproblematiek, valpreventie en DTE geschoold. De ergotherapeuten zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en voldoen aan de criteria. In de praktijk zijn 4 ergotherapeuten werkzaam, namelijk Richard Mol, Lisa Hage, Tessa Arts en Nina Pover.

Ergotherapiepraktijk Mol
Tolbergcentrum 55
4708 GB Roosendaal

Ergotherapiepraktijk Mol
Kromme Elleboog 19
4651 BG Steenbergen

Ergotherapiepraktijk Mol
Lucia Eijckenstraat 78
4921 AN Made


                                

PMC Etten Leur
Liesbosweg 40
4872 NE Etten Leur

PMC Torenveld
Witte Arend 2a 
4761 JA Zevenbergen

Fysiotherapiepraktijk de Weerijs
Koutershof 2
4891 CV Rijsbergen

Onze praktijk is een allround ergotherapie praktijk die zich richt op de behandeling van volwassenen in de regio Etten-Leur / Zevenbergen.

U kunt met iedere ergotherapeutische hulpvraag bij ons terecht en daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in de behandeling van neurologische aandoeningen, waaronder de ziekte van Parkinson en handtherapie. U kunt bij ons terecht voor de behandeling van handletsel/aandoeningen en onze handtherapeut heeft de mogelijkheid om maatwerk spalken te maken.


De Melkfabriek
Bruinevisstraat 32
Bergen op zoom

MC de Grebbe
Diepenbrocklaan 28
Bergen op zoom 

Ergotherapie Bergen op Zoom is een eerstelijns ergotherapie praktijk met twee ergotherapeuten: Lisette Berkenbosch en Jochem Kuzee. Lisette richt zich vooral op de behandeling van kinderen, Jochem op de behandeling van volwassenen.

Aanwezige specialisaties binnen de praktijk zijn: ergotherapie voor kwetsbare ouderen in de thuissituatie, neurologische aandoeningen, sensorische informatieverwerking, dyspraxie en de behandeling van schrijfproblemen bij kinderen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
Afspraak buiten openingstijden mogelijk

Gratis en ruime parkeergelegenheid

Paramove Paramedische Diensten  |  Tolbergcentrum 55  |  4708GB Roosendaal  |  0165-391026  |  Ontwikkeld door Wendy Venema – Creative Business Coaching

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.