Ergotherapie Tholen

Ergotherapie in Tholen

Als u graag gebruik wilt maken van ergotherapie in Tholen, dan bent u bij ergotherapie praktijk Mol van harte welkom. We ondersteuning u graag bij allerlei hulpvragen. Deze kunnen nodig zijn als u door toedoen van een ziekte of beperking moeite heeft met het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. In onze ergotherapie praktijk in Tholen staan we graag klaar voor ouderen, kinderen en volwassenen.

Naar aanleiding van een medische aandoening of handicap kunt u behoorlijk belemmerd worden in uw bewegingsvrijheid en kunnen. Hierdoor wordt actief meedoen aan activiteiten of het uitvoeren van de dagelijkse taken flink bemoeilijkt. Juist in deze situaties staan we met onze ergotherapie in Tholen graag voor u klaar. Hierbij zorgen we niet alleen voor een vergroting van uw zelfstandigheid, maar dragen we ook bij aan uw kwaliteit van leven.

Bij ergotherapie praktijk Mol in Tholen zijn we gespecialiseerd in hulpvragen die zich voordoen naar aanleiding van bijvoorbeeld oncologie of COPD. Maar, ook bij chronische klachten staan we graag voor u klaar. Daarnaast bieden we onze op maat gemaakte therapieën graag aan in uw eigen vertrouwde omgeving. Doordat de hulpvraag in de meeste gevallen daar plaatsvindt, kunnen we u ook voorzien van een direct ondersteuning. Ook als u graag ergotherapie wilt volgen in uw werkomgeving ondersteunen de therapeuten van ergotherapie praktijk Mol in Tholen u graag.

Gespecialiseerde ergotherapie in Tholen

Na het ondergaan van een medische behandeling of als u hinder ondervindt van de nasleep hiervan, is ergotherapie een prima oplossing. Dit voorkomt dat u uw zelfstandigheid kwijt raakt. Daarnaast ondersteunt de ergotherapie in Tholen u bij tal van andere praktische hulpvragen. Hierbij kunt u denken aan bruikbare adviezen bij de aanvraag van medische hulpmiddelen, het onderhouden van sociale contacten en het deelnemen aan gepaste activiteiten.

Dit doen we niet alleen voor volwassenen en ouderen, maar in onze praktijk zijn we ook gespecialiseerd in ergotherapie voor kinderen. Belemmeringen op dit gebied kunnen uiteenlopen van problemen met school gerelateerde handelingen, fietsen of het leren eten met mes en vork.

Ondervindt u hinder in het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten, heeft u na uw operatie moeite met het vinden van de juiste zit/lighouding of heeft u ondersteuning nodig bij het gebruiken of aanvragen van zorg hulpmiddelen? Kortom, bent u op zoek naar ergotherapie in Tholen, neem dan vrijblijvend contact op met ergotherapie praktijk Mol.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
Afspraak buiten openingstijden mogelijk

Gratis en ruime parkeergelegenheid

Paramove Paramedische Diensten  |  Tolbergcentrum 55  |  4708GB Roosendaal  |  0165-391026  |  Ontwikkeld door Wendy Venema – Creative Business Coaching

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.