Ergotherapie Steenbergen

Ergotherapie praktijk Mol in Steenbergen

Bent u op zoek naar ergotherapie in Steenbergen, dan bent u bij ergotherapie praktijk Mol aan het juiste adres. In onze praktijk voor ergotherapie bent u van harte welkom als u als gevolg van een medische aandoening of handicap hinder ondervindt in het uitvoeren van diverse handelingen in het dagelijks leven. Ook als deze problemen zich voordoen door toedoen van ouderdom staan we graag voor u klaar.

Vrijelijk kunnen bewegen of deelnemen aan activiteiten kan door toedoen van een ziekte of beperking worden belemmerd. Als deze dagelijkse bezigheden niet meer zo vanzelfsprekend zijn als voorheen, staat ergotherapie praktijk Mol in Steenbergen graag voor u klaar. Onze ergotherapie therapeuten werken aan een verbetering van de zelfstandigheid en uw welzijn.

Zo zijn we in onze praktijk naast ergotherapie ook gespecialiseerd in COPD, oncologie, kinderen met schrijfproblematiek en valpreventie. Onze ergotherapie praktijk in Steenbergen is laagdrempelig en voorziet u tevens in uw vertrouwde omgeving van gepaste en op maat gemaakte therapie. Ook behandelingen op de werkvloer of op school zijn bij ons mogelijkheid. Daarnaast werken we nauw samen met diverse paramedische disciplines waarin uw zelfstandigheid en functioneren centraal staat.

Voor wie is ergotherapie in Steenbergen geschikt

Door toedoen van een medische ingreep, aandoening, aangeboren handicap of mentale beperking kan het uitvoeren van alledaagse handelingen voor behoorlijk wat obstakels zorgen. Hierdoor raakt u niet alleen uw zelfstandigheid kwijt, maar heeft dit op den duur ook gevolgen voor het onderhouden van uw sociale contacten. Ergotherapie bij ergotherapie praktijk Mol in Steenbergen ondersteunt u hier graag bij.

Niet alleen voor de hulpvraag van volwassenen staan we graag voor u klaar, maar ook voor kinderen. Hierbij kunt u denken aan problemen die zich voordoen met schoolse vaardigheden zoals knutselen, schrijven of knippen. Maar ook als een kind problemen ondervindt tijdens het aankleden of fietsen helpen we u graag. Ook voor ouderen en volwassenen kunt u terecht in onze praktijk voor ergotherapie in Steenbergen.

Hierbij kunt u denken aan valpreventie, advies voor zit/lighoudingen, ondersteuning bij het aanvragen van medische hulpmiddelen of het uitvoeren van dagelijkse activiteiten zoals koken en schoonmaken. Wilt u de hulp inschakelen van een ergotherapeut, neem dan vrijblijvend contact op met ergotherapie praktijk Mol in Steenbergen. Voor de hulpvragen van volwassenen, ouderen en kinderen staan we graag voor u klaar.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
Afspraak buiten openingstijden mogelijk

Gratis en ruime parkeergelegenheid

Paramove Paramedische Diensten  |  Tolbergcentrum 55  |  4708GB Roosendaal  |  0165-391026  |  Ontwikkeld door Wendy Venema – Creative Business Coaching

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.