Ergotherapie Roosendaal

Praktijk voor ergotherapie in Roosendaal

Bij ergotherapie praktijk Mol in Roosendaal staan we graag voor u klaar als u uw dagelijkse bezigheden niet meer kunt uitvoeren zoals u dat graag wil. Dit kan zijn omdat u bent getroffen door een ziekte, na een medische ingreep of door toedoen van een lichamelijke of geestelijke beperking. Bij praktijk voor ergotherapie Mol in Roosendaal helpen we u weer snel zelfstandig functioneren.

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het toepassen van ergotherapie voor volwassenen, maar ook voor de ondersteuning van kinderen bent u bij ons aan het juiste adres. Als het uitvoeren van uw dagelijkse taken door diverse situaties niet meer vanzelfsprekend is, dan zorgt dit niet alleen voor een belemmering in uw zelfstandigheid.

Ook uw kwaliteit van leven en welzijn verandert hierdoor. Door het toepassen van op maat gemaakte ergotherapie staan we graag voor u klaar en zorgen we ervoor dat u weer snel zelfstandig kunt bewegen en verblijven. Onze praktijk voor ergotherapie in Roosendaal komt daarom voor al uw hulpvragen graag bij u aan huis. Daardoor kunnen we direct inspelen op de problemen die voor u een obstakel vormen.

Ergotherapie in Roosendaal voor ouderen, volwassenen en kinderen

Bij ergotherapie praktijk Mol in Roosendaal verlenen we niet alleen zorg aan ouderen en volwassenen. Onze therapeuten zijn tevens gespecialiseerd in het verlenen van de juiste zorg voor kinderen. Hierbij kunt u denken aan problemen op het gebied van diverse schoolactiviteiten en schrijfvaardigheden.

Ook als er zich problemen voordoen in de meer praktische handelingen zoals het eten met bestek of het aan- en uitkleden kunt u bij ons rekenen op de juiste begeleiding en ondersteuning. Daarnaast bieden we op maat gemaakte therapie voor ouderen die na het ondergaan van een medische ingreep of ziekte niet meer zelfredzaam zijn. Hierbij kunt u denken aan eventuele valpreventie, het verbeteren van de mobiliteit en het onderhouden van sociale contacten.

Als er een hulpvraag is die betrekking heeft op de advisering in zorg hulpmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wordt u door toedoen van ziekte of ouderdom belemmert in uw dagelijkse bezigheden, neem dan vrijblijvend contact op met ergotherapie praktijk Mol in Roosendaal. Ongeacht uw hulpvraag weten we altijd een op maat gemaakte oplossing toe te passen die uw welzijn en zelfstandigheid vergroot.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
Afspraak buiten openingstijden mogelijk

Gratis en ruime parkeergelegenheid

Paramove Paramedische Diensten  |  Tolbergcentrum 55  |  4708GB Roosendaal  |  0165-391026  |  Ontwikkeld door Wendy Venema – Creative Business Coaching

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.