Ergotherapie

Ergotherapie is een paramedisch beroep, bedoeld voor mensen die door lichamelijke en/of psychische omstandigheden niet (meer) kunnen functioneren zoals ze dat graag zouden willen. 

Ergotherapie

Roosendaal

 

Ergotherapie

Steenbergen

Ergotherapie

Tholen

Werkwijze:
Ergotherapie Mol is een eerstelijns praktijk voor ouderen, volwassenen en kinderen werkzaam in de regio West-Brabant en Tholen.
Wij werken hulpvraaggericht, zijn laagdrempelig en flexibel. Het gros van de behandelingen voeren wij aan huis uit, omdat mensen daar moeilijkheden ervaren in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Ook kunnen wij onze behandelingen en/of adviezen geven bij u op het werk of bij kinderen op school. 
Wij streven naar een goed contact met verwijzers, thuiszorg en andere hulpverleners/begeleiders. Wij werken samen met andere (para)medische disciplines om de cliënt zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren, waarbij het (weer) mee kunnen doen centraal staat.

Verwijzing:
Voor ergotherapie is een verwijzing van de huisarts niet verplicht. Het kan voorkomen dat de ergotherapeut u vraagt om alsnog een verwijzing aan te vragen. Zie hiervoor de polisvoorwaarden van uw verzekering.

Vanaf juni 2009 moeten wij uw Burger Service Nummer (BSN) opnemen in onze administratie. Wij vragen u daarom uw Wettelijk Identiteitsbewijs (WID) mee te nemen.

Klik hier voor:

Vergoeding
Hulpvragen
Contact
Ergotherapeuten
Woningcheck
Locaties

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
Afspraak buiten openingstijden mogelijk

Gratis en ruime parkeergelegenheid

Paramove Paramedische Diensten  |  Tolbergcentrum 55  |  4708GB Roosendaal  |  0165-391026  |  Ontwikkeld door Wendy Venema – Creative Business Coaching

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.